I tænker nok underlig overskrift???

Ja, men sagen er den at jeg er så GAL, at jeg ku eksplodere! smiley

En lille præforklaring. Vi bor jo på et nedlagt landbrug – postkasen hænger ude på forsiden af huset synlig fra vejen, hvor den har hængt de sidste 30 år. Gården er næsten 4-længet og der er derfor sat 2 låger i, så hundene kan rende frit på den dertil indhegnede gårdsplads. På begge låger hænger de obligatoriske advarsels skilte + et med udførlig anvisning af ringeklokke eller mobilnummer, hvis folk vil ind!

Vi har løbetid (julie har endelig besluttet at efter 1 år, så ku hun da komme i løb igen), derfor er hundene jo skilt ad og jeg har Thea, Tazhia, Tarzan og William her, julie er så inde hos de gamle og de kommer ud på skift!

I går hvor jeg var temmelig mast efter introdagen i søndags og sov længe (kl ca 9), var hundelemmen jo åben herind til, så de selv kunne gå ud og lege. Alle hunde lå dog i sengen her hos mig.

Pludselig ryger alle 4 hunde gøende ud af hundelemme og TÆNDER helt af (tja schnauzeren er jo altså en vagthund)…. Midt på gårdspladsen (med lågen stående på vid gab står så en IDIOT af et postbud! OG sparker til både William (8 mdr terrier, og ja han bider i bukseben og andet flagrende ting men han bider ikke i mennesker!) og Tarzan (fordi han hopper op), efter tazhia fordi hun gør (5 kg tævehund der er skræmt fra vid og sans, hun er nemlig blevet sparket før)

TROR i jeg ku komme ud af døren i undertøj og råbe højt! Det gik meget stærkt og eftersom lågen var åben var min første tanke at få den lukket (vi bor ved siden a STÆRKT trafikeret vej), her sparker idioten william for 3 gang så han flyver 2-3 m hen af gårdspladsen. Her råber jeg så højt af ham, at han bare skal pisse ud og DET NU. da han kommer uden for lågen, peger jeg på skiltet og spørger ham om han er ordblind eller bare generelt retarderet!!

Hans svar var at skiltet jo nok var hængt op for sjov! og han var ikke bange for de små hunde, han ku jo sparke dem væk! OK sagde jeg til ham, næste gang du kommer, så går her en rottweiler, så kan du jo sparke den VÆK.

Han ku ikke finde postkassen? Hertil svare jeg, at så skulle han få briller, for den hænger helt synligt på den anden side af huset, UDEN for indhegningen!

Jeg glemte at få hans navn og arbejdsnummer for det her giver helt klart en klage til post danmark… Det er ikke første gang jeg har fået sparket en hund på eget teritorium, fordi folk åbenbart mener de har ret, til at gå ind på ellers tydeligt afmærkede steder og hvor der står kontaktmuligheder udenfor.

DET kan ikke være rigtig at vi skal aflåse lågerne med lås for at slippe for folk der går ind og spraker til hundene!!

Mine hunde bider ikke.. men herhjemme må de være hunde og hoppe op og ja de unge terreirs bider altså i bukseben! Hvis folk går ind på afhegnede advarede områder, så er det mindste de kan gøre sq da at stå stille og ikke sparke til hundene!!!

Hvis og så fremt william for skader der kommer til at koste (dyrlæge/kiropraktor/adfærdstereaput/ell lign) tja så overvejer jeg da at lave et sagsanlæg på det postbud.

Se Bange for mænd længere ned omkring mit arbejde med Tazhia efter hun blev sparket! ognu kan jeg så starte forfra med hende også! smiley

Jeg håber william tager det bedre, men han var tydeligt rystet det meste af dagen igår og er ikke vild med at blive løftet på, men det tror da helvede efter 2-3 sparki maven af en str 46 smiley