Ja, Thea var jo en stor gang igennem med den abort og tabte da også små 400 gr undervejs, hvilket er meget for en pige i hendes størrelse, der i forvejen var i udstillingsfacon. Vi fandt 3 fostre i hende ved 3 scanning, 1 død og 2 levende

Pelsen smuttede sig også en tur, så jeg har i dag bundtrimmet hende for første gang i 1½ år.

Hun måtte på 2 omgang sprøjter og fik dermed 4 sprøjter alizin, før fostrene var døde.

Efter de første 2 var hun enormt dårlig og opførte sig nærmest som om hun gik i fødsel. Hun var anoretisk og spiste ikke, medmindre jeg nærmest tvang det i hende. Her afgik det ene foster åbenbart ved døden.

2. runde gik glat og uden noget ballade eller væren dårlig, jeg observerede nogget “splat” ude på gårdspladsen, som godt kan have været aborten. Og vi fandt også kun rester af 1 foster ved sidste scanning. Under 2. runde Alizin fik Thea ogsa antibiotika. 2 sprøjter sammen med alizinen og så piller til 10 dage.

Nu har jeg besluttet at vi ikke tager på udstilling mere i det her ½-år. MÅSKE kan det være ejg tager taz til et skue eller 2 men ikke de store udstilling. om Thea er frisk til Rally og spor må jeg så vurdere på.