Ja, nu er jeg igen stille på både bloggen og Websiden – jeg har været uheldig med Thea og er en del aktiv på Hg (hundegalleri.dk), så her er forklaringen på vores tavshed.

23-12-2008

Jeg døjer jo pt med løbetid, og eftersom drengene bliver helt vilde, når Thea (som er højløbsk) har været på luftetur i løbegården, ja så tænkte jeg i morges at når nu vi var godt med, så ku Thea og jeg da gå i marken og nyde det dejlige vejr og få kigget på nogle vildtspor…

Thea er normalt superlydig og vant til at være med på praktiks jagt på fugl… efter som vi jo træner schweiss, har jeg brugt meget tid på at hun ikke må gå efter frisk/levende råvildt og vi hyggede os da rigtig gevaldigt..

Thea går altid uden snor og i dag var ingen undtagelse (bor langt ude på landet og vi var også langt (2-3 km) fra vejen, afskærmet af kanaler og alting) – MEN løbetiden gør åbenbart at damen hverken kan huske eller høre!!!!

FOR ude midt på marken rejser lige pludselig 5 stykker råvildt og PUUUUF så var Thea VÆK!! Det eneste spor var Theas VOVOVOVOVVOV og så rådyrenes hvide spejl…..

Kloge mig tænker; NAHH hun kommer igen når hun opdager hun ikke kan følge med – men det gjorde hunden ikke og mig i gang med at kalde og ringe hjem og bede dem kalde også!

Gården ligger faktisk lige op af en hovedvej, så da jeg ku høre at Thea-voverne gik hjemad, SÅ blev jeg sq nervøs!!!

Min mor så Røven af Thea i skoven bagved gården og hørte biler bremse på vejen, men kunne ikke kalde hende ind…

Det var så her jeg begyndte at løbe hjem, sætte sele på Tarzan og så ellers ud på vejen og finde spor – desværre gik drengen vist sporet baglæns, men kæft han kan altså gå spor den hund – min 1000 m tævespor udredt oven på vildtfært og uden at blinke !!! Med mig i løb bagved (AVAVAV mine ben – pløjemark er ikke det bedste at løbe i)

Nå men Thea fandt langt om længe selv ud af at komme frem fra den nærliggende skov og hen til min mor – MØGBESKIDT og øm – jeg går her og har hende under observation, for tror at hun enten er blevet strejfet af en bil eller har været så tæt på et af dyrene at hun er blevet sparket, for noget er der som er ømt på hende…

Springturen tog vel 1½-2 timer, hvor jeg rendt forvirret rundt og råbte og fløjtede!

SÅ i morgen????? ja der blir det dælme med snor på!!!!!!!!!!!!!!

Ja- jeg fatter bare nada – Thea plejer aldrig at forlade min side, men vi har lige haft jagt i søndags så måske et af dyrene har været anskudt … eller også er min “gamle” pige ved at udvikle nøkker 😉

19-01-2008

Ja, som nogle kan huske var Thea på springtur lillejuleaften, midt i sin løbetid

http://www.hundegalleri.dk/html/for_messageDetail.asp?Msg_ID=284219

Eftervirkningerne – ja nu er jeg jo “gammel” i faget og fangede heldigvis nogle forandringer hos thea, der meget lignede at hun var drægtig. Efter en dag på faste kunne jeg tydeligt mærke 2 “bobler” i maven på hende, så mig afsted til dyrlæge og få scannet hende på 23.dagen for springturen og desværre fandt dyrlægerne også levende fostre (store synes han de var).
Det jeg kunne fortælle om frisk blod og ømhed da hun kom hjem, mente dyrlægerne, tydede på en “måske ikke helt gennemført” parring med en stor hanhund – derfor der kun kunne findes 2 bobler

Dettte var i torsdags og hun fik prombte abort sprøjte, både torsdag og fredag.

Thea opfører sig meget som om hun gør klar til “fødsel” – altså halser og graver og er generelt urolig.. men hun spiser og drikker, har ikke feber – eller virker syg…
Jeg kan stadig mærke boblerne i maven på hende og de blir større, så vidt jeg kan mærke.

vi skal til dyrlægen og scannes igen på torsdag, for at se om de er væk.

Jeg blev jo lidt skræmt af at de snakkede om den måske ikke virkede og så var der kun mulighed for at fjerne ved at tage underlivet, Thea er jo avl og udstillingshund – og det ville sq være noget skidt at det hele går i vasken, fordi jeg glemte at tænke mig helt om..

I det hele taget har jeg det ret skidt med jeg stolede så meget på min hund – men hun plejer ALDRIG at løbe fra mig – er 1. gang på 5 år – og så ender det sådan her…..

23-01-2009

Jeg har pt uartige miss Thea gående på en abort sprøjte, hun fik ligeledes sprøjterne 21 dage efter parring – og TADA da vi fik scannet i torsdag – en uge efter sprøjterne – ja der er der altså STADIG levende fostre i hende – hun bløder pt også en smule og lugter og ser ud som af løbetid… Vi skal til scanning i gen på mandag og er der stadig levende fostre så skal vi på sprøjten igen.