nu er det vel egentlig på tide at få opdateret bloggen… smiley

Tarzan blev d. 6-10-2008 RallyBegyndermester med hele 91 point, i det værst tænkelige vejr og Thea fik ved samme prøve sin første pind dog kun med 71 point! Jeg håber på at også Thea kan nå at få sin RAlly-B titel inden nytår! smiley

Tarzan og Taz var jo til sporprøve – hvilket ikke var den store succes – jeg har nok presset Taz lidt rigeligt og Tarzan glippede lige koncentrationen sidst på sporet. til gengæld fik jeg prøvet færtsko til Theas schweiss-spor og det er helt sikekrt noget vi gør igen smiley

Hjemme bor stadig Fafner på nu 13 uger, der mere og mere sniger sig ind på at blive her – MEN meningen er stadig at han skal sælges! smiley Både julie og han er nu trimmet – Fafner var også med på Vi med hund- mese i brøndbyhallen sidste weekend.

Tempo – smiley tjaaaa … han er nu igen på smertestiller og jeg må indse at jeg nok har opgivet kampen lidt… han har været meget efter de andre hunde og han udmærker sig ved at begynde at snappe efter gæster – en enkelt gang også efter mig – alt sammen tydelige tegn på at nu har han mere ondt end normalt……. Jeg kunne ligeså se det da jeg skulle trimme ham – hvor han tydeligt er forsigtig med sit bagparti – dette er nu også synligt når han ligger sig eller sætter sig, så vi løber vist efterhånden på lånt tid. smiley På smertestiller er han en helt anden hund – endnu – jeg er bare ikke meget for at min hund skal leve af smertestillende som 4½ års!

Jeg går lidt herhjemme og bøvler med hvad jeg skal gøre ved det…