Jeg er startet på kaninslæbstræningen efter sommerferien.

Tirsdag d. 19-08-2008

Vi lagde ud med kortere spor end normalt, både pga pausen men også fordi det var supervarmt og jeg jo stadig skal passe på min hofte.

Jeg havde lånt en stubmark af en kammerat, da jeg stadig ikke er tryg ved at gå alene i skoven efter mit styrt. Marken grænser op til en minkfarm og der er RIGTIG meget rådyr og harefært-

Thea var første sorte på banen.Blog Image

600 m solvarmt spor med sydvestligvind kommende fra en nærliggende minkfarm – Rigtig fin sporing, kun med en smule fnidder i knæk omkring pindene (som hun jo mener der bør ligge en kanin ved) Ellers gik hun rigtig godt, på trods af de høje stubbe og den megen vildtfært. Meget flot afslutning. ca 12 min. Iøvrigt kan man se på koncentrationene og farten eat der er røget et kilo af miss’en over sommeren smiley

Blog Image

Taz var næste hund på marken.

300 m solvarmt spor på noget højere stub, igen med sydvestligvind kommende fra den nærliggende minkfarm – Fin sporing for alderen, gode knæk, men en del hjælp og opmuntring. ca. 10 min. Hun mangler erfaring hvis hun skal til prøve i år skal vi træne meget mere.

Tarzan var sidste mand på banen.

800 m mere overskyet, men meget lummert, stadig sydvestlig vind, dog noget længere fra færten. MEGET flot start og de første 300 m. så løb vi ind i MEGET vildt fært og min kammerat der grubbede mark med en stor traktor længere ovre på marken, en hurtigkørrende cyklist skulle også lige forsøges jaget og så mere vildt.. men så tog han sporet op igen og lavede en meget fin afslutning.. smiley

Jeg kan tydeligt mærke at vi har pauset med træningen og at ejg er kommet ud af kondi… MERE træning.. smiley