Tja – jeg har holdt en lille pause med bloggen smiley

Men her er så en masse nyt!Blog Image

Julie fik den 26-07-2008 6 fine hvalpe 2 tæver og 4 hanner alle stortrives og har det glimrende , 3 er afsat, der er således 3 hanner tilbage. hvalpene er pt 1½ uge, og lige begyndt at få øjne. Kuldet er mit F-kuld og de 6 F’er hedder derfor – Fenris, Fjalar, Frigg, Freja, Frey og Fafner. Billedet er af julie da hun begyndte at blokke op!

Blog Image

Tazhia er MEGET forelsket i de små og benytter enhver lejlighed til at komme til dem, selvom mor julie blir sur…

Blog Image

Thea og Tazhia er undervejs i udstillingsples og er begge meldt til i Vejen, dobbeltudstillingen i Helsinge og Ballerup – som er Tazhias første “officielle” udstilling. Tikki har været hjemme og blive trimmet, hvilket jeg benyttede mig af, til at tage ovenstående billede! Det er fra venstre Tazhia forrest, Thea, Tarzan og Tikki til højre – man kan tydeligt se familieligheden smiley Og i skal da heller ikke snydes for et billede af Tarzans søn, Ludvig (Nitopet’s April Fighter) der lige var hjemme til hvalpetrim! Desværre taget i modlys, men han er en super velbygget dreng med pels og farve som sin far.

Blog Image

Sidste uge hjalp jeg en kammerat med at køre korn, så der drønede jeg rundt i en langsnudet scania og løftede kasser, kørte korn til foderstoffen i dalmose, noget jeg aldrig har prøvet før og så mente han da at jeg SAGTENS kunne ha en hænger på også – DET modsatte jeg mig dog hårdnakket efter første tur med solovogn, det var rigeligt besværligt at komme ind med forvognen…. Det var da også lidt ubehageligt første gang jeg skulle hive sådan 13 ton korn på ryggen af bilen, men så har jeg også lært det ! smiley Min venindes forældres vognmandsfirma fik deres nye bil hjem samme dag, så jeg var lige forbi for at se den og få lagkage og nuppede da lige et billede i farten. Blog Image

I går var så den længe ventede dag hvor jeg skulle op til Larsen i ringsted og have lavet min nye Too – jeg havde et grundbillede og så blev resten tegnet deroppe, eneste krav var at den skulle matche min skuldertoo …. så jeg var noget spændt på resultatet – efter knap en times tegning og næsten 4 timer i stolen – ja så resultatet sådan her ud :

Blog Image