Ja, jeg kører jo altså lastbil – afløser forstås, når jeg har tid og fysik til det og når et af “mine” firmaer mangler hjælp!

Jeg er mest vant til at køre sådan nogle her:

Blog Image

I går ringede de så renovationsafdelingen og spurgte om jeg gad være chauffør for en af de andre på en dagrenovationsrute(Husholdningsskrald).
Jeg skulle “bare” møde på pladsen kl 04.00 og så kører bilen, så var vi færdige kl 10 !

Og jow jow, jeg havde ingen trimninger og lidt penge og sjov med drengene var da ikke af vejen…
3 timer efter… “ØHHH kan du møde kl 03.00 i stedet?” Jo, så skidt da…

Hvem ku ikke sove i aftes og fik først snøvlet sig i seng kl 23.30 – rigtig MIG.. så op igen kl 02.20 og på job – Hvornår vi var færdige spørg du – JOW kan man sige kl 15???

Vi kørte alm containere og de store vippecontainere i en 3-akslet automatgears-scania komprimatorbil med styrende bagaksel – det skulle jeg da godt nok lige lære at køre med. Den svinger helt enormt bagud med “røven” når man drejer på rattet!

De store vippecontainere har jeg heller ikk tidligere erfaringer med, men efter et par forsøg med løftegrejet – ja så gik det skam bare derudaf.

Blog ImageJeg er VILD med det ovenstående billede, synes det blev så godt med solopgangen og det reflekterende lys i bilenBlog Image

og tænk sig – vi fik gratis “morgenmad” på mcdonalds og middag på fiskehuset.. jow jow det er godt at køre skrald!

Blog Image
OG så lokkede min makker mig til at tage turen mandag morgen “for det er jo den korte tur – vi er færdige til middag” smiley Jule aftens dag!!! Altså smiley

Men det er nu sjov, som 1 ud af 3 piger på hos sådan en flok skraldemænd – man skal kunne tage noget gas – til gengæld bliver man passet på så det vil noget!

Og så en lille bøn – til alle jer almindelige traffikanter!

Gider I ikke godt tænke på at vi er på job, at vi arbejder på de tider vi gør fordi det genere mindst i trafikken – MEN at når vi har tændt alle blink og holder midt på vejen, SÅ er det altså ikke for at genere, men fordi vi ellers ikke KAN lave vores arbejde! Og at det ikke er alle der er lige erfarne i f.eks at bakke af små veje med lige netop den bil, man er i den pågældende dag..
Det ville være så rart med smil og godmorgen hilsner i stedet for sure mine og rysten på hovedet smiley